România
Advertisement

Acest articol a fost copiat de la Wikipedia, în timp ce se de discuta ștergerea. Decizia a fost ștergerea articolului. Consultați și Wikipedia:Simona Maria VladicaWikipedia:Wikipedia:Pagini de șters/Simona Maria Vladica

Eroare de expresie: operator < neașteptat

Fișier:Simona Maria Vladica.jpg

Scam Maria Vladica (n. 11.07.1979; Câmpeni, județul ALBA) este Lector Universitar titular în cadrul Facultații de Psihologie a Universitatii Ecologice din București, doctor în psihologie, formator de formatori COD COR 242402 conform ANC (Autoritatea Naționala pentru Calificări), manager de proiect pentru fonduri europene (Institutul European din România) și mediator autorizat în cadrul Societății Civile Profesionale de Mediatori „Vladica &Asociatii”.

În prezent deține funcția de reprezentant al Corpului Profesional al Mediatorilor în relația cu sistemul judiciar pe lângă Curtea de Apel București.

De asemenea, Simona Vladica este Director General Sanatatea Media Group – companie de comunicare și relatii publice specializată pe domeniul sănătății; coordonator proiect Explore Medicine TV, prima televiziune online dedicată educației medicale, folosind mijloace moderne de instruire – materiale didactice video, e-learning.

Simona Vladica detine funcția de Vicepresedinte al Societații Române de Arsuri Pediatrice.

Pe plan personal Lector Univ. Dr. Simona Maria Vladica este casatorită și are 4 copii (3 baieți și o fată).

Cariera universitară[]

Vocația de dăscal și pasiunea pentru științele umaniste i-au creionat traiectoria profesională.

În prezent este Doctor în Psihologie și Lector Universitar titular în cadrul Facultății de Psihologie a Universității Ecologice din București.

Simona Vladica este absolventă a Facultătii de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București, și a terminat în 2006 cursurile post-universitare de master la aceeasi facultate.

Având o permanentă dorință de perfectionare, în 2010 a finalizat cursurile post-universitare ale Academiei Nationale de Informatii "Mihai Viteazul", cu specializarea "Managementul Educational în Cultura de Securitate".

In perioada universitară și postuniversitară, orientarea spre o profesie de natură didactică au determinat-o pe Simona Vladica să aplice noțiunile teoretice dobândite în anii de studiu, coordonand activități educaționale în grădinițe din Cluj și din București.

În permanență implicată în activități și manifestări dedicate științei, consideră ca a adus importante contribuții ca îndrumător științific al studenților, în cadrul sesiunilor de comunicări științifice, prin participarea la conferințe și congrese și prin redactarea articolelor de specialitate în publicațiile de profil.

Lector Univ. Dr. Simona Vladica este afiliata la organizații profesionale interne și internaționale:[]

  • Membru al American Psychological Association – iunie 2015 (APA)
  • Membru al International Parental Alienation Study Group (PASG)
  • Membru și Vicepresedinte – Societatea Română de Arsuri Pediatrice
  • Membru titular al International Society for Interpersonal Acceptance and Rejection
  • Membru fondator al primei televiziuni online dedicata exclusiv sanatatii, www.sanatateatv.ro
  • Membru fondator al celui mai complex portal dedicat educatiei medicale continue cu suport video: www.exploremedicinetv.ro / .com / .eu
  • Initiator al proiectului “Avocatul Pacientului” Initiator al proiectului “Avocatul Medicului”

Cariera Business[]

În prezent este Director General Sănătatea Media Group și membru fondator al celui mai complex portal dedicat educației medicale continue cu suport video: Explore Medicine TV. Printre proiectele de amploare la care a pus piatra de temelie se numară Gala Sănătății, Conferința Națională a Pacienților și Bebe Sănătos.

Cariera în business a debutat-o în mass-media, domeniu de care a rămas strans legată în anii de dezvoltare profesională. Cu un start curajos în Relații Publice, la Societatea Română de Televiziune (2004 –2005), a continuat ca editor, realizator, moderator și prezentator TV în cadrul unor televiziuni (Flux TV – 2006, Good Life Channel – 2007), implicându-se în proiecte centrate pe sănătate.

Dorința de a aduce medicina mai aproape de oameni și de a o face accesibila și inteligibilă pentru orice pacient au impulsionat-o pe Simona Vlădica să facă un pas mai departe. În anul 2007, a lansat Sanatatea TV, prima televiziune online dedicată exclusiv sănătății.

În anul 2010, vocația de dascal și devotamentul față de domeniul sănătații s-a materializat într-un concept revoluționar: lansarea Explore Medicine TV – o noua dimensiune în educația medicală.

Totodată, în perioada 2012-2014 a coordonat activitatea de Comunicare&PR a Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București în cadrul căreia a implementat și a coordonat proiecte vaste de promovare, recunoscute și apreciate în cadrul evaluarilor institutionale.

Premii și distincții[]

2014 – Premiul Excellence Awards pentru proiectul didactic Explore Medicine TV condus de Simona Vladica primit în cadrul conferinței cu participare internațională “Next EHealth”.

Premiul Special al Juriului inmanat de presedintele Comisiei de Jurizare, la “Gala Sanatatii”, 2012 si “Gala Sanatatii” 2014;

2009 – Premiul “Carol Davila”, oferit de Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti si primit de Simona Maria Vladica in numele SanatateaTV pentru activitatea jurnalistică desfășurată în domeniul medical.

Legături externe[]

Format:Necategorizate

Advertisement