România
AdvertisementLa Cafenea se discută numai subiecte legate de Wikia România!
Altfel de mesaje vor fi şterse – ele îşi au locul la România:Oracol.
De asemenea, utilizatorii care vor să îşi încerce cunoştinţele pot răspunde la întrebările plasate la România Trivia.


Noia 64 apps wp.png Adăugaţi un mesaj nou sau o întrebare privitoare la Wikia România (vedeţi deasupra, cu roşu)
  • Pentru a introduce un mesaj nou puteţi să apăsaţi fie deasupra, unde scrie „Adăugaţi un mesaj nou sau o întrebare”, fie sus de tot unde scrie „modifică pagina”, fie pe „modifică” în dreptul unei secţiuni.
  • Mesajele care deschid subiecte noi se scriu la sfârşit, ca o secţiune nouă, după ce aţi constatat că subiectul nu este deja discutat pe pagină. Mesajele date ca răspuns se scriu la secţiunea relevantă.
  • Titlurile de secţiune se scriu astfel:
==Cum inserez o imagine într-un articol==
Semnele == de la începutul şi sfârşitul titlului sunt necesare doar dacă nu utilizaţi legătura din susul paginii.
  • La sfârşitul mesajului vă rugăm să vă semnaţi introducând patru tilde (~~~~), care vor fi transformate automat în semnătură şi dată.
  • Puteţi vedea alte detalii despre redactare la manualul de stil.


Arhivă[]

Nu scrieţi mesaje în arhivă pentru că nu vor fi citite.


Mulţumesc pentru invitaţie[]

Am primit invitaţia de a colabora la proiectul România, ceeace aş face cu plăcere. Totuşi având în vedere că sunt român american nu-mi dau seama dacă am căderea sau nu o am să colaborez la proiectul Dvs. Personal consider că ar trebui să fie un proiect care se referă la românii de pretutindeni (care sunt peste 10 milioane) şi care au şi eu colectivităţile şi viaţa lor, chiar dacă doresc să menţină legătura cu cei din România. Totuşi, în multe cazuri, autorităţile din România arată multă desconsiderare faţă de cei de peste hotare. De aceea răspunsul meu depinde de politica Dvs. Nu mi-ar face plăcere ca din cauza statutului meu să fiu considerat colaborator de categoria a doua, tolerat dar nu egal cu ceilalţi colaboratori. Semnez cu acronimul meu de la wikipedia care este afil

Momentan este important să scriem cele mai importante articole. Eu sunt de acord să scriem şi despre românii de pe meleaguri străine. Că doar sângele apă nu se face :). Afil, te aşteptăm cu plăcere la acest proiect! -- Firilăcroco  Mesaj 19 mai 2008 18:00 (UTC)

Ce rost are să creaţi o altă versiune cu aceeaşi informaţie?[]

Mai oameni buni daca vreti sa faceti ceva folositor intrati pe http://ro.wikipedia.org si editati articolele de acolo sau adaugati altele noi. Ce rost are sa creati o alta versiune cu aceeasi informatie? Nu va dati seama ca site-ul asta wikia.com este axat numai pe profit? Pe cand http://wikipedia.org este free...

Ca sa nu mai zic de duplicarea informatiei...

Păi trebuie să îşi scoala şi Jimmy banii pe care îi dă cu Wikipedia cumva, nu? Trebuie să avem un început cu articole esenţiale şi apoi o să începem să scriem articole care nu sunt pe Wikipedia. -- Firilăcroco  Mesaj 23 mai 2008 10:47 (UTC)
Advertisement