România
Advertisement

Mai oameni buni daca vreti sa faceti ceva folositor intrati pe ro.wikipedia.org si editati articolele de acolo sau adaugati altele noi. Ce rost are sa creati o alta versiune cu aceeasi informatie? Nu va dati seama ca site-ul asta wikia.com este axat numai pe profit? Pe cand wikipedia.org este free...

Ca sa nu mai zic de duplicarea informatiei...Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 81.196.205.203 (discuţie • contribuţii).

Păi tre să îşi scoala şi Jimmy banii pe care îi dă cu Wikipedia cumva, nu? Trebuie să avem un început cu articole esenţiale şi apoi o să începem să scriem articole care nu sunt pe Wikipedia. -- Firilăcroco  Mesaj 23 mai 2008 10:47 (UTC)

Copyright[]

Buna,

Sectiunea "Stiati ca?" de pe prima pagina a site-ului este alcatuita in intregime din texte copiate de pe stiati-ca.com, fara precizarea sursei. Va rog sa remediati problema, fie prin prezentarea sursei, fie prin inlaturarea continutului respectiv.

Pentru a verifica cele afirmate, puteti citi articolele de pe stiati-ca.com care fac referire la respectivele subiecte: [1], [2].

Multumesc!

Cronică[]

  • 2016-11-14 - Wiki România are în acest moment 468 articole!
  • 2017-04-13 - Wiki România are în acest moment 1.702 articole!
Advertisement